Bouwkundige keuring Wormerveer

Bouwkundige keuring Wormerveer

Bouwkundige keuring Wormerveer heeft de oplossing voor al uw keurings- en advieswerk op het gebied van bouwkundige vraagstukken. Bouwkundig advies op maat, voor al uw bouwtechnische kwesties – snel en doelgericht!

Dankzij jarenlange ervaring binnen het vakgebied beschikken wij over een breed draagvlak aan specialistische, bouwtechnische kennis. U kunt onze expertise inhuren voor kleine, individuele vraagstukken middels een bouwkundig consult maar ook om grotere vastgoed projecten bouwkundig in kaart te brengen. Wij verzorgen objectieve, inzichtelijke rapportages, afgestemd op uw behoeften en uiteindelijke toepassingen.

Het inwinnen van bouwtechnisch advies bij bouwkundige keuring Wormerveer behelst over het algemeen één concrete vraagstelling waar u graag degelijke specialistische bijstand voor wenst. Dit kan het geval zijn wanneer u een verbouwing of renovatie overweegt (ook als doe-het-zelver) maar ook wanneer u een en ander reeds uitbesteed heeft en er behoefte is aan een second opinion of tussentijdse, onafhankelijke evaluatie.

Bouwkundige keuring Wormerveer

Onze bouwtechnische ingenieurs hebben ruimschoots ervaring binnen hun vakgebied en kunnen mede daardoor locatie-afhankelijke kwesties binnen de regio snel en efficient voor u belichten en uitwerken. Denk hierbij aan funderingskwesties, scheurvorming of gevelrenovaties. Middels een intake gesprek per telefoon nemen wij u aanvraag voor advies in behandeling. Hierbij proberen wij meteen zoveel mogelijk informatie omtrent het vraagstuk te verzamelen zodat wij de inspectie ter plaatse van tevoren goed voor kunnen bereiden. Over het algemeen zal het bij een bouwkundig consult niet tot hak- of sloopwerk komen en blijft het consult beperkt tot een visuele inspectie.

Met name ook wanneer u een potentiële conflictsituatie heeft, bijvoorbeeld met de aannemer, een projectontwikkelaar of bij aan- of verkoop kan een bouwkundig consult u van de benodigde specialistische kennis voorzien om de situatie correct en efficient af te handelen. Indien gewenst, kunnen wij de bevindingen van het bouwkundig consult tevens voor u rapporteren. Heeft u te maken met meerdere vraagstukken, dan bieden wij u graag de mogelijkheid van een uitgebreide bouwkundige keuring. Ook hiervoor is bouwkundige keuring Wormerveer uw eerste keus. Bij een dergelijke inspectie is een uitgebreide rapportage altijd inbegrepen. Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak 0636078178.